За нас

Ами Стар ООД е създадена през 2003 г.

Фирмата има дългогодишен опит в изграждането на системи за термо и влагоконтрол, оборудване с електроника и механика на бензиномерни колонки. Екип от специалисти в областта създаде първата в България електронна система ( ЕС ) за отчитане количествата на течности, различни от вода, с корекция на обема при 15ºС в зависимост от относителното тегло при 15ºС ( AMS 502 ) за автоцистерни, петролни бази и танкери.

Разработките и производството се изпълняват изцяло в България, което дава възможност за удовлетворяване на специфичните изисквания на отделни клиенти. В процес е сертифициране за Европейския пазар.

Ами Стар предлага качествено обслужване и надежден гаранционен и следгаранционен сервиз.  За нас е от първостепенна важност да предложим продукт, който отговаря на най-новите изисквания на пазара за електроника, ориентирана за работа с нефтопродукти – бензини, дизелово гориво, газообразни въглеводороди, смазочни масла. Затова екипът ни непрекъснато обновява продуктите – както техните възможности за удовлетворяване изискванията на Клиента, така и материалите, които се влагат в производството им.

Ами Стар полага всички усилия да бъде Вашият надежден партньор в бизнеса.

Свържете се с нас
Адрес
АмиСтар
Русе 7000, България
бул. “Цар Освободител” №84